[VIDEO] Bram krijgt relaxende wasbeurt

Schermafbeelding 2014-07-11 om 21.59.05.png

Op het Parkfeest zagen wij de zogenaamde ‘Wasman‘. Terwijl hij bezig was spraken we hem aan. Zijn voorstel om de handjes van Bram (die al flink uit de mauwen gestoken waren) eens een grondige beurt te geven lieten wij natuurlijk niet aan onze (wassen) neus voorbij gaan. Aan de hand van zijn uitspraken dachten we dat deze klus bij hem wel in goede handen was. Hij nam de handen van Bram meteen onder handen en onderwierp ze aan wasbeurt van amper een minuut. Natuurlijk werd het interview afgesloten met een zachte handdruk (helaas geen gouden handdruk). Of dit alles bij Bram in goede aarde viel, zie je in de onderstaande video.

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *