[NIEUWS] Al 1000 mensen tekenden de petitie tegen hoogspanningsmasten

Protest
Protest in Oosterheide © Kaj Moerenhout

Afgelopen donderdagavond werd de petitie tegen de hoogspanningsmasten in Oosterhout gelanceerd door een bezorgde inwoonster. En met succes, al 1000 mensen hebben de petitie tegen de hoogspanningsmasten in Oosterhout getekend. Vele Oosterhouters, waaronder bekende Oosterhouters, politici en en maatschappelijke instanties roerden zich in de kwestie.

Inmiddels is er bekend dat er ook een informatieavond gehouden wordt op dinsdag 30 september tussen 19.00 en 21.00 bij het Tulip Inn aan de Beneluxweg 1 (nabij McDonalds / Dominos Pizza Pizza). Op deze avond zullen medewerkers van de beide ministeries en van TenneT aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Op de inloopavond kunt u tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen en op de informatiemarkt uw vragen stellen.

Op Facebook is er intussen ook een Facebookpagina gesticht onder de noemer: “Geen hoogspanningsmasten door Oosterhout”. Op deze pagina worden Oosterhouters op de hoogte gehouden over de laatste ontwikkelingen rond de hoogspanningsmasten.

De petitie tegen de hoogspanningsmasten in Oosterhout kunt u hier vinden.

Bekijk hier onze beelden van de protestactie van afgelopen donderdag:

Een gedachte over “[NIEUWS] Al 1000 mensen tekenden de petitie tegen hoogspanningsmasten

  • 27 september 2014 om 13:13
    Permalink

    Ik ben zeer boos niet boos maar razend.Een prachtig natuurgebied ooit gerealiseerd door Karel Del Court van Krimpen met veel verschillende bomen en met name vogels wordt opgeofferd.Alle investeringen van de laatste jaren worden vernietigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *