[NIEUWS] Dinsdag grote demonstratie tegen zorgbeleid

Red de Zorg
© Marielle van Gool – Twitter

Zoals eerder bekend geworden komt dinsdag staatssecretaris Van Rijn van volksgezondheid, welzijn en sport naar Oosterhout.  Het bezoek van de staatssecretaris aan onze stad staat in het teken van de actuele discussies rond de WMO, AWBZ en de andere aankomende transities in de zorg.

Een actiecomité bestaande uit onder andere AbvaKabo FNV en lokale SP-afdelingen ziet deze dag als een geschikt moment om te demonstreren tegen het beleid. Het comité laat weten dat ze rond 12.30 – 12.45 te willen verzamelen bij het stadhuis om zich te kunnen voorbereiden op de aankomst van Van Rijn rond 13.30.

Wie: Iedereen is welkom om te demonstreren
Wat: Demonstratie tegen de zorg
Waar: Stadhuis Oosterhout

Het comité laat weten dat men zich kan aanmelden voor deze actie via actiecomite.oosterhout@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *