[BIZAR] Schrijver: Zombies op komst door hoogspanningsmasten #380KV

 

Bron: WWE.com
Bron: WWE.com

De gemeente liet maandag weten deskundigen op te zoeken voor advies rond de hoogspanningsmasten. Gelukkig staan ze niet alleen en kennen basisschoolleraren ook ‘deskundigen’ . Kinderboekenschrijver Paul van Loon werd benaderd met de vraag wat de gevolgen zouden kunnen zijn van de hoogspanningsmasten voor Oosterheide. De vrouw in kwestie kwam nog met een vraag of de mensen veranderen in ‘ weerwolven, draken of ander gespuis’ . Een opvallende vraag voor een leraar die kinderen ‘de les leest’.

Paul van Loon: bereid je voor op Zombies
Paul van Loon liet via Facebook weten dat het leuk was als mensen veranderen in weervolven, maar hij stelde dat straling veel erger is. Van Loon liet verder weten dat er wel eens zombies zouden kunnen komen. Een oplossing is er ook: ‘neem zout en zilver mee’ .

Het is opvallend dat een kinderschrijver advies is gevraagd, kinderen zouden het verschil tussen werkelijkheid en fictie moeilijk kunnen zien. Het lijkt dan ook dat de school op ludieke wijze steun zoekt voor haar strijd. Eerder werden Ernst, Bobbie en de rest ook benaderd, zij lieten weten niet te kunnen komen.

Facebookgesprek met Paul van Loon
Dialoog met Paul van Loon – Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *