[NIEUWS] Gemeente ‘vergeet’ alerte tip op Twitter

© Ruud Kuhn
Bord in kwestie © Ruud Kuhn

Dat Oosterhout een mooi park rijker is hebben we geweten: Oosterhout werd zelfs genomineerd voor Brabantse Stijlprijs. De verbouwing heeft aardig wat tijd gekost en zou eind 2013 klaar zijn. Het park werd sportief door wethouder Peters geopend waarna het al snel een pareltje van Oosterhout werd. Dat de gemeente het bord vergat weg te halen was voor Ruud Kuhn geen probleem: een tweet was zo verstuurd en de gemeente reageerde al snel, ze zouden het navragen…

Opvallend: Bord staat er nog steeds
Maar wat blijkt? 2.5 maand later staat het bord er nog steeds, vraag is wanneer het bord verwijderd wordt. De gemeente was vergeten richting dhr. Kuhn te reageren over het bord.

Reactie gemeente (reeds verwijderd)
Reactie gemeente Oosterhout

UPDATE 25-9-2014: In eerdere berichten leek het of de tweet verwijderd was, dit blijkt niet juist weergeven. In het overzicht van Ruud Kuhn was de tweet niet zichtbaar waardoor dit fout is aangenomen. De gemeente laat weten dat het bord binnenkort weggehaald wordt.

2 gedachten over “[NIEUWS] Gemeente ‘vergeet’ alerte tip op Twitter

 • 25 september 2014 om 12:34
  Permalink

  De reactie van de gemeente staat er nog wel; als u inlogt op Twitter en u gaat naar het account van de gemeente, vindt u onder ’tweets & replies’ de door ons gegeven reactie. Wij verwijderen geen tweets. Wel vervelend dat er verder geen antwoord meer is gegeven op de vraag wanneer het bord verwijderd zou worden. Onze excuses hiervoor. Een bouwbord blijft altijd nog ongeveer een half jaar na oplevering staan op verzoek van de Provincie die de subsidie verstrekt. Het bouwbord bij het Lukwelpark wordt in de komende weken weggehaald.

 • 24 september 2014 om 18:19
  Permalink

  Tja, wat wil je? Men heeft navraag gedaan. Kous af!
  Beter zou de gemeente Oosterhout zich helemaal niet op sociale media moeten begeven. Ze kunnen al bijna een jaar lang hun eigen site niet werkend krijgen!
  https://oosterhout.mijncontainer.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *