[NIEUWS] Oosterhout in Top 5 Tesla-superchargers

Tesla laadpalen - © Maarten Steinbuch
Tesla laadpalen – © Maarten Steinbuch

De in december geplaatste Tesla laadpalen in Oosterhout behoren tot de wereldwijde top 10 van meest gebruikte laadpalen. Deze ‘superchargers’ zorgen ervoor dat Tesla’s in een half uur een actieradius van 320 kilometer krijgen. Tesla produceert elektrische auto’s die snel aan populariteit winnen door de grote afstanden die ze kunnen rijden.

De Nederlandse professor Maarten Steinbuch wist in het Amerikaanse hoofdkantoor een foto te maken van het gebruik van deze palen. Oosterhout scoort goed met plek vijf en moet onder andere plaatsen uit Californië en Shanghai voor zich laten. Opvallend is dat de palen in Zwolle ook al in de top 10 zijn beland, deze zijn pas in augustus geopend en scoren goed met een zevende plek. Wil je alles weten over deze laadpalen? Kijk dan naar onze video over de superchargers in Oosterhout.

Benieuwd wat er in Oosterhout speelt? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze Twitter en Facebook. Heb je iets te melden of heb je een leuk verhaal? Mail ons op redactie@ookvanwosterhout.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *