[EXTRA] Tweets van Oosterhout: Zomer en opvallende zaken in de stad!

Twitter

Afgelopen zomer is er in Oosterhout het nodige gebeurd. In deze special van Tweets van Oosterhout halen we de opvallendste eruit zodat jij ook weet wat er in Oosterhout gaande is geweest.

Katjeskelder
De bezoekers van bungalowpark De Katjeskelder zijn kritisch. Ze betalen een behoorlijk bedrag en verwachten daar een goed vakantieverblijf voor. Eigenaar Roompot pikt de kritiek op en gaat erop in.

En meer in Oosterhout…
Een bosje bloemen hoort bij moederdag. Op 10 mei stonden de klanten dan ook in de rij bij Oxalis bloemen. Een voorbijganger maakte een foto, al zoeken we de link met 112 nog wel een beetje.

Op de Vliedberg werden ganzen mishandeld. Daniel Aarts vond dit niet kunnen en deelde zijn mening via een tweet.

Babyboomnieuws Oosterhout laat weten dat er bij zonnig weer veel babyboomers op de elektrische fiets stappen. Het vertrouwen van het twitteraccount in de oudere medemens is echter niet zo groot, want ze waarschuwen dat u moet oppassen dat u niet omver gereden wordt.

Jeroen Oomen geëerd
Met het overlijden van Jeroen Oomen is Oosterhout een bijzonder burger verloren. Raadsleden Willem Jan van der Zanden en Marleen Hemmer blikken met mooie woorden terug op het leven en de afscheidsdienst van Jeroen Oomen.

Politici hebben het zwaar…
Als politicus doe je het nooit goed. Wat voor de één de perfecte remedie is, schopt de ander tegen de schenen. Af en toe even stoom afblazen is dan ook nodig en dat leidt tot een interessante dialoog tussen Willem Jan van der Zanden en Maurice Rutgrink.

Ufo boven Oosterhout
Bestaan Ufo’s echt? Volgens twitteraccount ufomeldpuntnl wel, gedurende 20 seconden vloog er een fel wit licht door het luchtruim. Niemand heeft de bevinding van melder Ronald bevestigd. Heeft u ook ufo’s gezien, dan horen wij het graag.
https://twitter.com/ufomeldpuntnl/status/467412660678840320 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *