[NIEUWS] Volgend jaar weer drie dagen Parkfeest!

Parkfeest 2014 - © Roland Rutten
Parkfeest 2014 – © Roland Rutten Photography

Het Parkfeest heeft de data voor de nieuwe editie bekend gemaakt op het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Dat laat de website Oosterhout Nieuws weten. Het Slotpark zal dan weer het toneel zijn voor een echt oosterhouts feest. Afgelopen jaar was er een tussenjaar met maar twee dagen, mede vanwege een wedstrijd van Nederlands elftal op de vrijdag.

Toekomst Parkfeest
Afgelopen jaren liep het bezoekersaantal flink terug, voornamelijk door de weersomstandigheden. Mede vanwege de financiële onzekerheid werd er daarom gekozen voor een kleinere opzet met maar één podium en geen grote videoschermen. Hoe de toekomst van het Parkfeest eruit ziet is nog niet bekend, een kleinere opzet dit jaar was volgens voorzitter Lambregts meer intiemer en voor echte Oosterhouters.

Benieuwd naar een sfeerimpressie van dit jaar? Bekijk hier een verslag van Parkfeest 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *