[NIEUWS] Oosterhouts startersportaal geopend

 

IMG_20141016_150610

Voor starters op de woningmarkt is er nu iets nieuws: het Oosterhouts Startersportaal. In het kort een vraagbaak voor starters op de woningmarkt. Het unieke samenwerkingsverband is een niet-commercieel platform dat tot stand is gekomen tussen Oosterhoutse bedrijven en de gemeente Oosterhout.

Voor veel starters is de woningmarkt een onbekend terrein. Er is veel informatie en deze is niet overzichtelijk gerangschikt. Relevante en objectieve informatie is in het Oosterhoutse Startersportaal bij elkaar gebracht om die overzichtelijkheid wel te kunnen bieden. Met de juiste informatie zijn starters beter in staat om de juiste keuze tussen een huur- of koopwoning te maken.

IMG_20141016_151558

Via Facebook kunnen ook vragen opmerkingen gedeeld worden door starters. Zodoende kunnen ervaringen met elkaar gedeeld worden en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe projecten. Het Startersportaal is voortgekomen uit het Bouwberaad, waarin ontwikkelingen op de woningmarkt besproken worden. Het portaal is op woensdag 16 oktober door Wethouder Marcel Willemsen in gebruik genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *