[NIEUWS] Proost mee tijdens de bockbier presentatie op de markt!

Deel van poster © Facebook - Café de Beurs
Deel van poster © Facebook – Café de Beurs

Oosterhout heeft al een tijdje een biercultuur met verschillende bierwalhalla’s als de Beurs. En daar komt nu een bockbierpresentatie bij blijkt uit een bericht van de Beurs op Facebook.
Op donderdag 16 oktober vanaf 16:00 uur tot 20:00 geven diverse horecabedrijven presentaties op de Markt in herfstachtige tent.

Bierproeven met collectors-item
De bezoeker koopt een kaart voor 15,- met daarop 6 consumptie bonnen. Het speciaal collectors item-Oosterhoutse Bockbier Presentatie-glas kan worden gebruikt voor 2,50 borg. Met dit glas proeft men de heerlijke diverse bockbieren. Na de proeverij kan ’t glas terug ingewisseld worden en ontvangt u de borg terug of kunt u het mooie glas mee naar huis nemen.
Vijf van de bonnen van de kaart kunnen worden verzilverd voor één bockbier bij iedere bar en één hapjesbon kan worden ingewisseld voor een hartig of zoet hapje. Op dit moment zijn voor de presentatie de volgende herfstbock bieren bekend; Brand Dubbelbock, La Trappe Bockbier, Grolsch Herfstbok, Jopen 4-granen Bok en Chouffe Bok 6666.

Actieve binnenstad
Na verschillende eerdere initiatieven als de feesststraat, Koningsnacht, is dit een nieuwe ontwikkeling binnen de Oosterhoutse horeca. De Oosterhoutse Bockbier Presentatie wordt mede ondersteund door de vereniging van cafés en restaurants in de Klappeijstraat, Leijsenhoek en de Markt.

In het kort:
Wat: Bierproeverij (Alcohol vanaf 18 jaar, fris voor onder 18 jaar beschikbaar)
Waar:Markt Oosterhout
Wanneer:16 oktober 16.00 – 20.00

Onze nieuwsredactie werd getipt op dit evenement. Heeft u wat te melden? Laat het ons weten via redactie@OokvanWosterhout.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *