[BIZAR] Gemeente komt met ‘handige’ tips voor seks en strijken

infoplein

Dat de gemeente Oosterhouters goed gezind blijkt uit de website infoplein.oosterhout.nl. Raadslid van Willem-Jan van der Zanden ontdekte vanochtend dat er tips stonden hoe je kon genieten tijdens de seks. Verder ontdekte hij handige tips voor tijdens het strijken. Handig zou je zeggen toch? In Groningen zorgde een soortgelijke website voor een storm van kritiek. De SP stelde er zelfs raadsvragen over de zorgbrochure. De SP vond het daar een “regelrechte belediging voor iedereen die hulp en ondersteuning nodig heeft” meldt het Dagblad van het Noorden.

Ophef
Een verdere blik op de site toont dat de site ronduit denigrerend overkomt. Zouden mensen niet weten dat je strijken kan verdelen over de week? Hier een opsomming van bizarre ‘handige’ tips. Groenlinks-voorman Van der Zanden liet de tips niet voor wat het was en besloot verder onderzoek te doen. Hij wist daarbij te melden dat de Gemeente Groningen 5500 euro heft betaald voor deze tips. En onderwerp speelt al op twitter waarbij de gemeente liet weten het een en ander te gaan uitzoeken.

Sekstips
– Denk niet dat het altijd vanzelf gaat of dat seks altijd zal gaan zoals u gewend bent. Het gaat juist om het plezier. Er is zo veel mogelijk! Probeer eens wat nieuws uit
– Vrij bijvoorbeeld op een andere plek of op een ander tijdstip. En besteed aandacht aan zoenen, masseren en strelen. Dat verhoogt niet alleen uw opwinding, maar ook die van uw partner.
– Seks is niet altijd hetzelfde. Soms is het opwindend en erotisch, maar soms ook heel gewoon.

Huisdieren
– U bent waarschijnlijk gewend om een heel stuk met uw hond te wandelen, maar kunt u niet meer zulke lange wandelingen maken. U kunt ervoor kiezen om uw hond korter uit te laten, maar dan wel vaker op een dag. Dan komt uw hond toch aan zijn nodige beweging toe.

Pensioen
– Vindt u het prettig om samen met anderen ergens naartoe te gaan? Dan kunt u lid worden van een club, waarin u samen een hobby kunt beoefenen, op stap kunt gaan, sportief bezig kunt zijn, tijd met elkaar kunt doorbrengen, enzovoort.

Relaties
– Ruzies en conflicten zijn nooit leuk, maar niet te vermijden. U hoeft ze dan ook niet uit de weg te gaan. Door middel van een ruzie maakt u uw partner duidelijk waar uw grenzen liggen en wat u wel of niet leuk vindt. En dit draagt bij aan een goede relatie. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de ruzie uit de hand loopt. Of dat u om de kleinste dingen ruzie heeft met elkaar.

Dakloos
– Als u dakloos bent, wilt u misschien graag uw situatie verbeteren. Dat is lastig. Want als u geen werk heeft, kunt u geen woning betalen. En als u geen vaste verblijfplaats heeft, kunt u waarschijnlijk niet zo gemakkelijk een uitkering of een baan krijgen.

Tweets
De tips leidde tot verschillende reacties. Hier een klein overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *