[INGEZONDEN] Brief aan TenneT en EZ over 380kV

hoogspanningsmast oosterheide

Afgelopen week waren de informatieavonden rond 380kV. Een verontruste buurtbewoner stuurde ons deze brief die ook aan TenneT en EZ medewerkers zijn gegeven.

TenneT en EZ (helaas krijg ik het woordje “beste” niet uit mijn strot)

Heeft u kinderen, kleinkinderen, familie waar u veel van houdt? Zou u op een paar meter van hoogspanningsmasten  gaan wonen met alle gevolgen voor uw eigen gezondheid en die van uw geliefden? Dat geloof ik niet!

En als er nou geen alternatieven zouden zijn. Maar die zijn er dus wel! Wat jullie willen zie ik als heel ouderwets en heel kwalijk voor ons welzijn!

Maar als jullie je zin krijgen, hebben wij in Oosterhout Zuid geen keus. Die maakt u voor ons! Kunt u slapen met de beslissing dat dit zoveel mensen, dieren en het milieu aangaat? Mijn hemel: er staan 3 basisscholen, een hoop huizen en een heel mooi beschermd natuurgebied in de directe nabijheid! Denk aan mensen en het milieu en niet aan geld!!!

Geschreven door een hele bezorgde inwoner en moeder uit Oosterheide die hoopt dat er bij TenneT en EZ mensen werken met hart voor een ander!

Deze opinie is ingezonden door een buurtbewoner uit Oosterheide. Zelf iets te melden? Mail dan naar redactie@ookvanwosterhout.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *