[NIEUWS] Parkfeest volgend jaar vol veranderingen!

In hun nieuwe kantoor hield de stichting Parkfeest een verfrissende persconferentie over het nieuwe Parkfeest.
Allereerst werd uitbundig ingegaan op de goede en slechte aspecten van het afgelopen parkfeest dat letterlijk en figuurlijk “in de steigers stond”. De jaren daarvóór was het financieel noodweer. Door slechte weersomstandigheden liepen de bezoekersaantallen flink terug. Gelukkig is het voorgaande parkfeest een succes geworden. De bezoekers gaven aan dit nieuwe concept van het parkfeest aantrekkelijk te vinden; het gaat dan onder meer over het straattheater, het “Eerst Eten”-laantje en de introductie van het wokken en het uitdelen van bitterballen. Wat iets moeilijker ging dat jaar was het hebben van slechts één podium. Daar gaat volgend jaar flink verandering in komen. Het jaar 2014 was al met al van verandering.

In 2015 worden er meer nieuwe ideeën aangehaald. Zo wordt het boogpodium opnieuw ingezet en komt er een extra podium voor akoestische muziek bij de vijver. Naast het feit dat er weer wordt teruggegaan naar drie dagen, staat ook de kwaliteit van het feest staat hoog in het vaandel; dit gebeurt door makkelijkere toegang naar de biertap, een goede verdeling tussen grote namen en lokale opkomende bandjes en natuurlijk meer aandacht voor kindervermaak. Maar het belangrijkste is dat de passie er volledig vanaf straalt. Zelfs mensen die het feest van oorsprong niet kennen, zullen dit feest aantrekkelijk gaan vinden.

Al met al, de veranderingen die de stichting heeft doorgevoerd, geven goede hoop voor een fantastisch feest voor jong en oud, een feest door en voor Oosterhouters. Houd 29, 30 en 31 mei 2015 alvast vrij!

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *