[VIDEO] Sinterklaas weer aangekomen in Oosterhout

tn sint (1 van 1)-3

Nadat Sinterklaas gisteren aankwam in Gouda, deed hij vandaag Oosterhout aan. Hij meerde samen met zijn pieten pakjesboot nr. 12 aan bij het Lukwelpark. Daar stonden vele vrolijke kinderen met hun ouders weer met spanning op de goedheiligman te wachten. De sint werd samen met de burgemeester met een hoogwerker aan wal gebracht, waarna hij zich door de menigte moest verplaatsen om naar het podium te gaan. Dit is natuurlijk allemaal te zien in onze onderstaande video. Iedereen sprak lovende woorden over de Sint en zijn pieten in onze video, zelfs de burgemeester, die de sint “een echt goed heilig man” noemt. Het weer viel tegen, maar dat deed niets af aan het enthousiasme van de mensen in het Lukwelpark. Vanavond zullen veel kinderen hun schoen weer zetten, maar of Sinterklaas echt langs komt is natuurlijk de vraag. Sint Nicolaas sprak de Oosterhoutse kinderen toe, en niet veel later stapte hij op zijn paard om naar de Heuvel te gaan. Daar vonden allerlei leuke activiteiten voor de kinderen plaats.

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *