[TWEET V/D WEEK] WEEKBLAD

Tweet Weekblad

Komt Weekblad Oosterhout of Het Kanton nooit bij u door de brievenbus. De tweet van @peterdekock maakt duidelijk waarom. Zolang het weekblad in de bosjes terecht, komt het zeker niet bij u thuis.

Een gedachte over “[TWEET V/D WEEK] WEEKBLAD

  • 26 november 2014 om 16:29
    Permalink

    De gemeente heeft de zooi inmiddels opgeruimd, inclusief het fietswrak dat daar ook lag (en dat hopelijk niet van de krantenbezorger was). Ik denk dat als we zouden weten wat de gemeente allemaal doet om dit soort rommel op te ruimen, we zouden schrikken. We willen allemaal minder belasting / heffingen betalen. Een stapje in die richting is ervoor te zorgen dat het buiten schoner is. Overigens reageerde Weekblad Oosterhout via Facebook zeer correct op deze situatie, het Kanton benaderde ik via Twitter en heeft niets laten horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *