[FILM] Vier Kerst in het Filmhuis

Tijdens kerstvakantie extra films

Tweede Kerstdag heeft het Filmhuis maar liefst twee voorstellingen. Om 12.00 uur en om 16.00 uur draait de familiefilm Wiplala  naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Ook de rest van de vakantie kunt u volop genieten in het Filmhuis op de Heuvel.

Wiplala is een vrolijke familiefilm over een klein mannetje dat bij toeval in het keukenkastje gevonden wordt. Wanneer hij per ongeluk het hele gezin net zo tinkelt als hijzelf, begint een spannend avontuur over hele kleine mensen in een hele grote wereld.

Samba, van dezelfde regisseurs als ‘Intouchables’ komt maar liefst zes keer voorbij. Samba is tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk gekomen.  Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt. Vol humor en emotie slaat hun leven een nieuwe weg in naar geluk.

Met Tracks, Ida, Her en Grace of Monaco geniet u van de meest favoriete films uit het filmseizoen 2013-2014.

Voor kinderen vanaf zes jaar draait vijf dagen lang vanaf zaterdag 27 december t/m woe 31 december Dummie de Mummie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Tosca Menten.

Kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl. Het  Filmhuis is gevestigd aan de Heuvel 27, 4901 KB  Oosterhout.

Voor kinderen vanaf zes jaar draait vijf dagen lang vanaf zaterdag 27 december t/m woe 31 december Dummie de Mummie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Tosca Menten
Voor kinderen vanaf zes jaar draait vijf dagen lang vanaf zaterdag 27 december t/m woe 31 december Dummie de Mummie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Tosca Menten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *