[NIEUWS] Willemsen Sport oosterhoutse winnaar Fitnessclub van het jaar

Website Willemsen Sport

Willemsen Sport is de overall winnaar van de wedstrijd ‘Fitnessclub van het jaar’ in de gemeente Oosterhout. Deze winst zorgt ervoor dat de sportschool naar de regionale finale door mag. Basic-Fit, K-Fitness en Willemsen Sport doen in Oosterhout mee aan de verkiezing. Er was een plek te verdienen op het aantal stemmen en het beoordelingscijfer. Voor die laatste moesten er wel minstens 50 bevestigde stemmen uitgebracht zijn.

Op aantal stemmen

Met 224 bevestigde stemmen blijft Willemsen Sport de concurrent Basic-Fit net voor. Die laatste ontving 215 bevestigde stemmen. Bij K-Fitness werden 32 bevestigde stemmen uitgebracht, wat hen bij de cijferbeoordeling het goud kost, de drempel om mee te doen is immers niet behaald.

Op beoordelingscijfer

De klanten beoordelen de fitnesscentra hoog. Basic-Fit is hekkensluiter, maar scoort gemiddeld al een 8,67. Willemsen Sport pakt in deze score eigenlijk het zilver, maar krijgt toch het goud. Met een 9,11 ligt de tevredenheid van de leden hoog. De leden van K-Fitness hebben niet hard genoeg gestemd waardoor de drempel van 50 bevestigingen niet gehaald is. Wel krijgt de sportschool een dik compliment van de eigen leden, de waardering ligt op 9,45.

Vervolgrondes

Bij Willemsen Sport krijgt men het druk, want ook voor de finaleronde moeten genoeg stemmen en waardering binnengehaald worden. In die ronde wordt bepaald of Willemsen Sport zich provinciaal en eventueel landelijk winnaar mag noemen.

Een gedachte over “[NIEUWS] Willemsen Sport oosterhoutse winnaar Fitnessclub van het jaar

  • 3 december 2014 om 21:06
    Permalink

    Nou nou, van de vier Oosterhoutse fitness centra!
    Dit is toch geen wedstrijd waardig zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *