[FILM] Pijnstillers, Infiltrant en St. Vincent in Filmhuis

Een jeugdfilm, een thriller en een feelgood film.  Ook deze week weer volop keus in het Filmhuis.

Pijnstillers naar het gelijknamige boek van Carry Slee gaat over Casper. Hij kent zijn vader niet. Als hij ontdekt dat zijn moeder kanker heeft, besluit hij zijn vader te gaan zoeken… Infiltrant met Nasrdin Dchar gaat over Sam, kind van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader. Wanneer Sam infiltreert in een Marokkaanse drugsfamilie, komt hij in aanraking met een gevoel wat hij altijd heeft gemist; hij voelt zich thuis. Hij raakt verwikkeld in het grootste dilemma van zijn leven; waar ligt zijn ware loyaliteit? St. Vincent met Bill Murray als eeuwig cynische oorlogsveteraan die een past op de 12-jarige Olivier. Deze zachtaardige jongen leert over diverse uiteenlopende zaken op het gebied van onder andere gokken en vrouwen. Ondertussen rijst de vraag wie is de ware Vincent?

Kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl.

 

Volledig filmprogramma komende week: 

films 3dectm7dec

PIJNSTILLERS_70x100cm_DEF.indd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *