[NIEUWS] Mysterie kapotte brug opgelost: tot dinsdag omrijden!

© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media

Wat was er gisteravond toch aan de hand bij Sluis 1 in Oosterhout? Een vraag die veel Oosterhouters zich stelden. Bij de Sluis bij de wijk Vrachelen was buiten een groot bord niets te zien: geen medewerkers en geen politie.

Mysterie opgelost: vanaf vrijdagavond tot dinsdag omrijden
Vanmiddag kwam er eindelijk de oorzaak naar voren: er was een storing ontstaan in de brug gisterenmorgen. Er was een doorgebrande motor. Inmiddels is er een nieuwe motor besteld, die dinsdag geleverd en geïnstalleerd wordt.

De gemeente laat via haar website weten dat de brug vrijdag om half 8 open gaat voor scheepsverkeer. De brug blijft open staan tot dinsdag. Verwacht wordt dat in de loop van dinsdag het landverkeer weer gebruik kan maken van de brug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *