[NIEUWS] Einde verhaal voor Schoenenreus

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

De winkelketen Schoenenreus heeft uitstel van betaling gekregen. De kans op faillissement voor Schoenenreus is daarmee flink toegenomen.

In 2013 ging het al mis, de keten ging in januari dat jaar namelijk failliet. Toen werd besloten een doorstart te maken, wel sloten 65 van de 206 vestigingen de deuren. De vestiging in Oosterhout was een van de vestigingen die wel open bleef.

Maar nu zijn de deuren van de zaak in Oosterhout dicht en waarschijnlijk blijven ze ook dicht, net zoals bij de andere filialen in het hele land. Het nieuwe beleid van de keten heeft het tij niet kunnen keren en nu is het dan ook einde verhaal voor Schoenenreus.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *