[NIEUWS] Online open podium 24MUSIC.TV gaat live

24music.tv

Op 5 januari zal 24MUSIC.TV officieel gelanceerd worden. Het idee achter het kanaal is (oosterhoutse) talenten een permanent open podium op internet te bieden. De initiatiefnemers zijn Peter Crielaard en Richard Remie.

Professionele studio voor iedereen

In de kelder van De Nieuwe Pannehoef is een professionele studio gebouwd, voorzien van alle audio- en video apparatuur die nodig is om alles online te streamen. Via de website worden de beelden live uitgezonden. Het initiatief is vooral opgezet om alle bandjes, muzikanten, rappers en andere talenten een podium te geven. Vaak is optreden voor publiek voor deze groepen niet mogelijk, waardoor het opbouwen van een fanbase lastig is.

Interactief en non-stop

Bij de opnames is geen publiek aanwezig, althans, niet fysiek. Via de website kan met de artiesten gechat worden, zodat bijvoorbeeld verzoeknummers aangevraagd kunnen worden. Via een sterrensysteem kan waardering worden uitgesproken door de kijkers. Voor acts met veel sterren zijn er leuke prijzen te verdienen. Uiteindelijk moet het kanaal 24 uur per dag non-stop muziek uit gaan zenden.

Doe ook mee

Via de site kunnen acts zich inschrijven. Het open podium is voor alle soorten artiesten en voor elke leeftijd. Er zijn al ruim tweehonderd inschrijvingen, dus de plekken zijn geliefd. Het is voor de acts vooral spannend wie er meekijkt, misschien is het wel een talentscout. Wie geen talent heeft, maar wel mee wil doen, kan meewerken als vrijwilliger of sponsor. Informatie hierover is te vinden op de website van 24MUSIC.TV.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *