[FOTO’S] Open Dag Santrijn goed bezocht

© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media

De open dag van het Santrijngebied vorige week zaterdag werd goed bezocht. Veel mensen wilden wel eens van dichtbij zien hoe de (ver)bouw van het gebied verloopt. Het gebouw van de bibliotheek en de Bussel wordt grondig verbouwd, de meningen over het uiterlijk zijn verdeeld. Veel buurtbewoners waren daarom uit nieuwsgierigheid naar de open dag gekomen. Er werd door mensen die bij de bouw betrokken zijn een rondleiding gegeven waarbij langs alle plaatsen waar werkzaamheden worden uitgevoerd werd gelopen. Nog dit jaar gaan de bibliotheek en het theater open, de parkeergarage zou dan ook af moeten zijn. De plannen voor de appartementen boven de parkeergarage zijn tijdens de open dag bekendgemaakt, die zullen op een later moment in de verkoop gaan.

Onze video van de open dag zullen we binnenkort publiceren.

© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media
© Kaj Moerenhout Media

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *