Live in de Schelleboom: Dishking

© Schelleboom

Johnny Cash, Elvis, Tom Waits, Tony Joe White en David Bowie….in ‘e’en persoon!

Er bestaat een kans dat u Dishking ofwel Jason de Laat al in het Oosterhoutse hebt gezien. Knallend, rockend en waar mogelijk op de bar dansend tijdens één van zijn optredens in Oud Brabant of de Pub. Vandaar ook de keuze om het nu eens klein, intiem en warm aan te pakken. Sluit uw ogen en laat u meenemen door een man die niet alleen maar rocken kan. Maar vergeet ook niet om uw ogen ook eens te openen om deze artistieke eigenheimer aan het werk te zien. Geen afleiding van rinkelende glazen of zinloze gesprekken om u heen. U als publiek, Dishking op het podium en de geluidsgolven tussen u beide is alles wat u nodig heeft deze voorjaarsavond. Op zijn laatste album, 101, staat de stem van singer/ songwriter Jason de Laat en het verhaal centraal. Hij is rauw, puur, rootsy, eigenzinnig en eerlijk. Mike Garson, pianist van o.a. David Bowie, Smashing Pumpkins & NIN zei over Jason: You’re a good songwriter, specially the Brimstone song I liked a lot!

 

Zaterdag 4 april – Aanvang 20.15u.

Entree €13,50. incl koffie/thee vooraf en een pauzedrankje

Kaarten kunt u bestellen via www.deschelleboom.nl of op 0162-437165
De Schelleboom is te vinden aan de Mathildastraat 37a in Oosterhout.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *