[NIEUWS] Sluiting V&D Oosterhout veelbesproken onderwerp

V&D Oosterhout

De sluiting van de V&D in Oosterhout maakte veel tongen los. Na het bekend maken dat de Oosterhoutse vestiging haar deuren ging sluiten werd er massaal over getweet en geschreven op Facebook. Op een gegeven moment was Oosterhout zelfs een ’trending topic’ op Twitter.

TwitterOosterhout
Trending Topics op Twitter – dinsdag 31 maart

Twitteraars laten mening horen
Op twitter laten verschillende Oosterhouters en bezoekers hun mening horen. Sjonnie had al een nieuwe slogan voor de stad, terwijl Mark de toekomst voor Oosterhout somber inzag. Terwijl veel mensen zich afvroegen wat er in nieuwe pand zou komen vroeg bekende Oosterhouter Peter de Hoogh zich vooral of hij zijn nieuwe onderbroeken kon kopen met de hashtag #soho en #VenD.

Lees hier meer over de sluiting van de V&D in Oosterhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *