Proef ‘nieuwe’ sfeer door winactie in Arendshof!

arendshof 004 (Medium)

Sinds kort kan je de nieuwe sfeer van het Arendshof proeven en dat moet gevierd worden! Vanaf 18 april krijg je bij een aankoop een bon met een code erop, die kan je laten lezen door een machine bij het lege winkelpand van de DA en de binnenkort vertrekkende V&D. 

Winacties staan bekend als publiekstrekkers en dat is duidelijk te zien op de foto, mensen winnen graag leuke prijzen (wie niet). Of ze komen om de nieuwe ‘sfeer’te proeven, bestaande uit neppe bomen, boomstammen en nieuwe prullenbakken is maar de vraag.

Het is dan ook interessant dat ze de scanmachine plaatsten in Arendshof 2, waar niet zoveel aan de sfeer is gewerkt en waar de meeste panden leeg staan. Een ding is echter duidelijk: er wordt hard gewerkt om het winkelcentrum levend en bruisend te maken. Het is natuurlijk moeilijk door al het slechte nieuws wat ons Oosterhout overschaduwd maar wel mogelijk.

Maar is dit wel de juiste manier? Laat je mening horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *