Miss Etam en Promiss zijn de sigaar

Etam 002 (Medium)
© Roland Rutten Photography

Miss Etam Retail is failliet verklaard door de rechter. Dit is gebeurd nadat het bedrijf de schulden niet meer kon aflossen en uitstel van betaling aanvroeg. In Oosterhout hebben we twee Miss Etam’s en een Promiss, dit betekent slecht nieuws voor het Oosterhoutse stadsbeeld, maar vooral slecht nieuws voor de medewerkers.

Het is een moeilijk verhaal geworden voor Miss Etam Retail, maar er is wel hoop. Er wordt gesproken over een doorstart, dat lijkt goed nieuws voor de medewerkers. Vandaag hoorden de medewerkers het slechte nieuws, wat er in de toekomst gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Een bedrijf is wettelijk verplicht zes weken de arbeidsovereenkomsten overeind te houden voordat ze worden verbroken. De medewerkers zullen hun vingers moeten kruisen en hopen op een goede afloop.

Als er geen doorstart plaatsvindt zullen drie grote winkelpanden leeg komen te staan in de binnenstad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *