Expositie in theater de Schelleboom

image001

Op eerste Pinksterdag zondag 24 mei opent de expositie ‘15e seizoen Theater de Schelleboom’ gemaakt door documentair fotograaf Wilma Rekkers. Wethouder van cultuur Jan Peters opent de expositie om 19:30 uur in De Schelleboom. Iedereen die het theater kent of wil leren kennen is van harte welkom!

Foto expositie

Fotograaf en filmmaker Wilma Rekkers maakte een seizoen lang voor, maar vooral achter de schermen opnames van het theater en de artiesten. Dit kijkje in de keuken leverde ruim 2.000 foto’s op, waaruit zij een selectie maakte van 63 van haar mooiste stukken. Oosterhouters met een hart voor kunst en fotografie zijn welkom hierbij aanwezig te zijn. Reserveer via www.deschelleboom.nl/programma of bel 0162-437165.

Wilma Rekkers

De Oosterhouts fotograaf-filmmaker Wilma Rekkers documenteert onderwerpen die haar raken. Ze werkt up close & personal, maar altijd onopvallend en onopgemerkt. Daarmee creëert ze een persoonlijk portret, dat echt en eerlijk is. Haar vorige projecten kregen zowel nationaal als internationaal aandacht. Meer info op www.wilmarekkers.nl.

Piek & Kiek  – sponsor de kunst

Theater de Schelleboom zou de stukken van deze expositie graag zelf aankopen. Omdat dit een flinke investering is, zoekt het theater daarbij de hulp van de inwoners van Oosterhout die het theater een warm hart toedragen. Een piek voor een kiek dus. Of eigenlijk een euro…of twee. Daarvoor krijgt u wel iets terug. Iets speciaals, iets unieks, iets dat u niet snel, niet eerder en wellicht hierna nooit meer zult verkrijgen…. Nieuwsgierig geworden; https://www.deschelleboom.nl/expositie_schelleboom.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *