Win een uitje naar Escape Room Breda

Theek 5
Theek 5

Juni – Maand van het Spannende Boek

De maand juni staat bij Bibliotheek Theek 5 in het teken van de Maand van het Spannende Boek.  Leden van Theek 5 kunnen een spannend uitje winnen naar Escape Room Breda en op maandag 8 juni is er een interessante avond over ‘CSI vs. de werkelijkheid’. Ook krijgen leden korting op spannende films bij Filmhuis Oosterhout! Bekijk alle activiteiten en acties op www.theek5.nl.

Win een ultieme ervaring!
Kom in juni naar de bibliotheek en leen een spannende DVD. Je maakt dan kans op een uitje naar Escape Room Breda voor 6 tot 8 personen! Laat je opsluiten en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen uit deze zenuwslopende kamer. Ontrafel het mysterie voordat het mysterie jullie ontrafelt! De actievoorwaarden vind je op www.theek5.nl.

Avond in de bieb: CSI vs. de Werkelijkheid
Aan de hand van een aflevering van CSI wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen CSI op televisie en de werkelijkheid van forensisch onderzoek. Welke punten komen overeen en hoe wordt een dergelijke situatie in de werkelijkheid onderzocht? Na dit bezoek aan de bibliotheek kijk je met andere ogen naar CSI. Kom op maandagavond 8 juni naar de bibliotheek in Oosterhout. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theek5.nl en in alle bibliotheken.

Korting op spannende films!
Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je € 1,00 korting op de spannende films ‘De Behandeling’ en ‘Nightcrawler’ bij Filmhuis Oosterhout van 11 t/m 17 juni.

Informatiestand ‘Een veilig huis’
Kom langs bij de informatiestand ‘Een veilig huis’ op vrijdag 12 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Made. Daphne van den Beuken, wijkagent in Drimmelen, en Dick Silvius, erkend adviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen en beveiligingsadviseur van inbraakproof.nl, geven preventietips op het gebied van woning en inbraak. Laat je gratis adviseren.

Welk misdaadgenre spreekt je aan?
Houd je van boeken met veel of weinig bloed? Lees je graag over de maffia of liever historische verhalen? Wil je dat de dader een man of een vrouw is? Start de boekentipper op www.theek5.nl en leen het boek in de bibliotheek.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *