Organisatie vraagt geld voor redding Parkfeest

© Parkfeest
© Parkfeest.nl

Gisteren zat iedereen nog met een biertje in de hand te genieten van de artiesten die speelden op het Parkfeest. Één dag later vraagt de organisatie voor steun om het Parkfeest te redden.

Volgens de organisatie is er verlies gedraaid door het slechte weer op zondag, daardoor gingen vele bezoekers weg. Dat is een zware tegenvaller voor de organisatie omdat de zondag gratis is, op een dag als deze moet winst worden gemaakt door de horeca.

Om het Parkfeest te redden is een inzamelingsactie gestart door de organisatie, dit moet zorgen dat volgend jaar de 20ste editie door kan gaan. De toekomst ziet er dus momenteel regenachtig en somber uit.

Het Parkfeest heeft een ‘poncho’ hard nodig om kopje boven water te houden en te zorgen dat dit echte Wosterhoutse feest door kan blijven gaan.

Je kunt helpen het Parkfeest te redden door te doneren via deze link!

2 gedachten over “Organisatie vraagt geld voor redding Parkfeest

 • 2 juni 2015 om 21:53
  Permalink

  Zoals ik eerder schreef. Oosterhout mag het niet laten gebeuren dat een festival waarvan Oosterhout jarenlang van heeft geprofiteerd, te laten verzuipen.
  Het idee dat Noud oppert; het organiseren van een benefietconcert klinkt heel gaaf. Kan me voorstellen dat dit ongeveer samenvalt met de heropening van de Nieuwe Bussel. Slaan we twee vliegen in een klap. Kunnen de mensen die willen, kijken hoe mooi het verbouwde theater is geworden en kunnen de Oosterhoutse inwoners en instituten die dat willen een bijdrage leveren aan de 20ste editie van het Parkfeest!Een idee waar we volgens mij serieus over moeten nadenken.

 • 1 juni 2015 om 22:37
  Permalink

  Benefietconcert ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *