Parkfeest 2016 gaat door!

logo-parkfeest2014

Mede door de direct na het Parkfeest gestarte actie “Red ons Parkfeest” heeft het Parkfeest voldoende middelen om in 2016 de 20ste editie te organiseren.

“Stichting Parkfeest Oosterhout wil graag alle donateurs en sponsoren bedanken voor de schenkingen en garantstelling. Het is hartverwarmend om te lezen en te horen dat er zoveel draagvlak is voor het Parkfeest in Oosterhout.”

“Inmiddels zijn alle betrokkenen volop aan het evalueren, waarin ook alle reacties en suggesties mee worden genomen die we de afgelopen weken hebben gekregen. In de zomerperiode gaan we nieuwe plannen maken om in 2016 weer net zo’n mooi feestje neer te zetten als dit jaar, want -al met al- wat hebben we genoten van de vrijdag-tribute-avond, van Di-RECT, Typhoon en Racoon op zaterdagavond, en van al die mooie (natte) pareltjes op zondag.”

“Noteer hierbij alvast in uw agenda: Parkfeest 2016, de 20ste editie op 20, 21 en 22 mei 2016!”

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *