Wat niet te missen deze week!? #week26

Elke maandag vertelt The Watcher wat er te doen is deze week in Oosterhout en kerkdorpen. Zo zie je overzichtelijk waar je echt naar toe moet deze week! 

Veteranendag (26 juni)
Op de Veteranendag zijn er verschillende dingen te doen, er zal een Pasar Malam zijn, waar je vooral lekkere dingen kan kopen uit de Aziatische keuken.

Maar het belangrijkste zijn de Veteranen natuurlijk, deze zullen in legervoertuigen langs komen en een bezoek brengen aan het Gemeentehuis. Het is zeker de moeite waard om met een van hen een praatje te maken.

Het is een gratis evenement met de Heuvel als centraal punt, zeker op een zonnige dag is het lekker genieten van muziek en eten.

 

 

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Zandsculpturen op de markt (15 juni t/m oktober 2015)
Er gaan erg mooie dingen herrijzen op de Markt. Verschillende zandkunstenaars zullen prachtige beelden gaan maken en de podia voor deze beelden worden gemaakt door verschillende groeperingen uit Oosterhout.

Het evenement duurt tot en met oktober dus je kan lekker langs genieten van de sculpturen bijvoorbeeld tijdens het terrassen, ijsje eten, skateboarden.. ga zo maar door!

Heb jij één evenement binnenkort waar heel Oosterhout echt naartoe moet? Stuur dan een mail naar redactie@ookvanwosterhout.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *