Domper voor binnenstad: Kaais Zomercarnaval gaat dit jaar niet door

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Een domper voor de Oosterhoutse binnenstad: de organisator van hét Kaais Zomercarnaval laat in een bericht weten dat zij dit jaar niet in staat is om voor de zesde keer het Kaais Zomercarnaval te organiseren.

Dit jaar blijkt voor de vele sponsoren, die het Zomercarnaval de voorgaande jaren een warm hart hebben toegedragen, onmogelijk is om het Kaais Zomercarnaval weer deels dan wel volledig te steunen. Ook nieuwe sponsoren hebben zich moeten beperken. Daarbij komt nog dat we van de gemeente Oosterhout helaas ook minder subsidie toegezegd hebben gekregen dan het bedrag van voorgaande jaren. De organisatie laat weten dat alle mogelijke opties uit de kast zijn gehaald, maar hier voor geen oplossing is gevonden.

De organisatie kijkt vooruit naar de mogelijkheden van een Kaais Zomercarnaval in 2016. De organisatie gaat er dan ook vanuit dat volgend jaar, zondag 4 september 2016, het evenement plaats vindt.

Meer informatie over Kaais Zomercarnaval valt te vinden op de website van de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *