[NIEUWS] Laatste avond Fever

Fever Oosterhout
Met een deel van de redactie waren we zondag 26 juli 2015 bij de allerlaatste avond van de Fever. Deze club, die vooral nadruk legde op (nostalgische) muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, sloot zaterdag al voor het reguliere publiek. Afgelopen zondagavond waren er vooral vrienden, collega’s (van o.a. de Klappeijstraat) en andere kennissen aanwezig om Ronald en Cisca van de Fever nog een warm hart toe te dragen. Richting het einde van de avond werd er ook voor de laatste keer nog een groepsfoto gemaakt. Verder werd de avond vooral overheerst door een gezellige sfeer. In de plaats van de Fever komt nu een andere lounge en dansclub, met als nieuwe naam ‘Seven’. Hoe de club er dan uit zal gaan zien, en hoe de muziekinvulling zal zijn, is nog een raadsel. Wij van OokVanWosterhout houden u op de hoogte.

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *