Filmtip of afrader: Magic Mike XXL

Titel: Magic Mike XXLMagic-Mike-XXL
Genre: Komedie
Director: Gregory Jacobs
Met o.a.: Channing Tatum en Matt Bomer
Verschenen: juli 2015
Duur: 115 minuten

 

 

 

 

Een lading mannen zonder shirt en enorme sixpacks? Vette dansmoves? Lekkere muziek? Count me in!
Ik ging dus laatst naar Magic Mike XXL. Samen met een vriendin kwam ik erachter dat wij ook samen naar deel 1 in de bioscoop waren geweest, dus dat het dan wel zo leuk was om ook deel twee in de bios te zien. Sowieso zeggen we natuurlijk geen nee tegen ‘naakte’ mannen, ook al is het een film waar gewoon weinig verhaal in zit.

Dat er weinig verhaal in zit, is ook echt zo. Het was in deze film voor mijn gevoel nog minder dan bij de vorige en dat vind ik ergens wel jammer. Maar het verhaal dat er was, was wel aardig en leuk gefilmd. Ik vond vooral het begin en het eind erg mooi en goed gemaakt. Alleen in het midden zat een heel lang stuk in een of ander bordesachtig huis en dat vond ik te lang duren. Gelukkig zat er wel een flinke doses humor in de film, waardoor het niet alleen een genot is voor de ogen, maar ook voor je lachspieren.

Maar buiten dat, is het een heerlijke film om lekker met vriendinnen te kijken. Je voelt het testosteron van het scherm spatten als de heren dansen en hun shirts uittrekken. De dansmoves zijn ook echt super vet en erg strak uitgevoerd en ik vind vooral de dans op het eind echt origineel en super goed uitgedacht. Een genot om naar te kijken. Ook de uitgekozen muziek vond ik erg leuk gedaan. Een mix van modern met een eigen twist zodat het toch lijkt op nieuwe muziek.

Wat ik trouwens bij deze film ook ontdekte, is dat Matt Bomer echt gruwelijk knap is. Ik weet niet hoe het kan dat hij me nog nooit is opgevallen, maar hij heeft zo’n mooi gezicht! En zijn ogen… hemelsblauw, niet normaal. En dan als dat shirt uit ging… oelala. Haha. En er was ook een jongen, ik denk dat het Donald Glover is. Hij ging zingen en hij heeft zo’n mooie stem! Echt super gaaf ook hoe dat dan weer in de film verwerkt is.

Toen de film afgelopen was, zaten er trouwens meisjes naast ons die zeiden: ik vond dit wel heftiger dan Vijftig Tinten Grijs. Ik moest zo hard lachen. Nu ga ik daar verder geen uitspraken over doen, omdat ik het niet helemaal te vergelijken vind, maar eerlijk is eerlijk, ik voelde hier wel meer bij dan bij Fifty Shades, haha.

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik deze film 3,5 of 4 sterren ga geven, maar ik ga toch voor de 4. Ik vond het erg leuk om te kijken en stiekem zal ik hem misschien best nog eens kijken. Ik denk echter niet dat het een film is die je echt per sé in de bioscoop moet zien (hoewel: hoe groter de sixpack hoe beter, haha). Maar absoluut een vermakelijke film met humor. Ideaal voor als je een film wil kijken en de kwaliteit van de verhaallijn niet zo belangrijk vindt ;-).

Beoordeling-4-ster-e1436516431527 Handtekening madelon

 

 

The Book Diaries is een vrolijke blog met de focus op boeken, maar ook films en lifestyle komen voorbij. Je kan Madelon volgen via Facebook en haar website om als eerste haar blogs te zien!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *