[NIEUWS] Verschoore vanaf 30 augustus gesloten

© Kaj Moerenhout Media 2015
© Kaj Moerenhout Media 2015

Er sluit weer een winkel in de Oosterhoutse binnenstand. Het filiaal van Verschoore aan de Arendstraat gaat dicht. Klanten van de fotospeciaalzaak zullen vanaf 30 augustus hun heil moeten zoeken in de filialen in Breda en Den Bosch. Het is onbekend wat precies de oorzaak is van deze sluiting, maar het ligt voor de hand dat de winkel sinds de crisis te maken heeft gehad met een dalende omzet. De verkoop van camera’s en bijbehorende apparatuur neemt immers al enkele jaren af en de verkoop vindt steeds meer plaats via internet. Het is te hopen dat het winkelpand na de sluiting snel weer wordt opgevuld.

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *