[BINNENSTAD] Is er een ‘chillplek’ in Klappeijstraat nodig?

Klappeijstraat WK2014 Ned-Cos-1Een aantal studenten zijn gevraagd te kijken naar de Oosterhoutse binnenstad. Een groep studenten heeft het plan ‘Place 2 be’ verder uitgewerkt.

Het plan is om de jongeren een plek in de Klappeijstraat te geven waar zij kunnen leren, huiswerk maken, muziek luisteren en ga zo maar door. De jongeren kunnen hier overdag terecht na schooltijd zodat er ‘na schooltijd iets te beleven valt’.

Naast dat ze kunnen chillen en huiswerk kunnen maken, is het de bedoeling dat ze daar ook workshops kunnen volgen. En met als klap op de vuurpijl na al het leren ‘een kop koffie of een biertje kunnen drinken’.

In de analyse is te zien dat er veel van wordt verwacht. Doet dit plan niet denken aan een andere instelling die al in Oosterhout is?

Het winkelgebied in Oosterhout wordt onder andere geraakt door de crisis en internetwinkelen. De legere straten en leegstand in Oosterhout was aanleiding voor het stadsmanagement om een selectie te maken van vijftien verbeterplannen voor de binnenstad. OokvanWosterhout zal komende dagen enkele van deze plannen uitlichten.

2 thoughts on “[BINNENSTAD] Is er een ‘chillplek’ in Klappeijstraat nodig?

  1. Er is toch een chill plek, wat te denken van coolplay.
    Veel investering van een welwillende ondernemer dat nauwelijks gebruikt wordt!. Gewoon in gesprek gaan en deur open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.