De herfst is weer begonnen: 5 dingen die je kunt doen!

© Roland Rutten Photography

Helaas het is weer zover: de herfst is weer begonnen. Het wordt weer kouder, het gaat weer vaker regenen en de bomen verliezen langzaam hun blaadjes. Toch heeft de herfst ook voordelen, in dit artikel zetten we er een paar voor je op een rij.

 1. Tijd om weer relaxed te sporten.
  Nu het weer kouder wordt hoef je niet meer bang te zijn dat je na twee minuten al uitgeput op de grond ligt. Is dat nou even fijn!
 2. Lekker op de bank: snacken en sport kijken
  Voor de mannen onder ons, de sportseizoenen zijn weer van start en dat betekent op de regenachtige dagen: lekker sport kijken met een biertje en een snack! Heuuh!
 3. Geen muggen meer!
  Misschien wel een van de beste voordelen van de herfst. Die kleine vervelende krengetjes zullen niet meer de slaapkamer terroriseren met hun lust naar jouw bloed! De elektrische vliegenmepper kan weer opgeborgen worden.
 4. Extra uur slapen
  Je krijgt er weer een extra uur slapen erbij, helemaal gratis!
 5. Minder zweten!
  Je hoeft niet meer bang te zijn voor plakkerige shirts en broeken door zweet. Het is lekker afgekoeld en je kan relaxt lopen in je favo trui. (je kan natuurlijk ook een nieuwe garderobe aanschaffen, want de nieuwe herfst/winter collectie is er ook weer).

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *