Voor het eerst weer sporten!

DSC_0088

Het is donderdagavond als ik aankom in het centrum van Breda. Zoals jullie misschien weten heb ik besloten een keer te gaan bootcampen bij The Bootcamp Club. Zij gaan namelijk vanaf 13 september starten in Oosterhout en ik was benieuwd hoe het in zo’n training er aan toe gaat.

Onze cameraman Kaj had ik ook kunnen overtuigen om mee te gaan en samen stonden we daar: klaar voor deze uitdaging. Het was een flinke groep mensen, bestaande uit verschillende soorten mensen. Wij konden het al snel vinden met de anderen, die lekker met elkaar kwebbelden voordat de training ging starten.

Maar voordat we van start gingen vroeg Erik naar onze sportachtergrond om goed in te schatten wat effectief voor je zal zijn tijdens de training. Het gaf een gevoel van vertrouwen dat iemand weet en in kan schatten wat goed voor je is bij het Bootcampen.

Vol zelfvertrouwen begon ik aan de Low Intensity Bootcamp, de warming up ging prima. Appeltje eitje. Alleen de warming up stelt helemaal niks voor natuurlijk, we begonnen met een oefening die lunges wordt genoemd. Al snel merkte ik dat ik al heel erg lang niet meer had gesport, maar werd gemotiveerd door de trainer om door te gaan. Het geeft echt een boost als iemand je er door heen trekt en je uitdaagt tijdens het sporten.

Het uur ging in een rap tempo voorbij en ik moet zeggen dat voor een beginnend sporter als ik het goed te doen was. Ik moet er wel bij zeggen dat tijdens het schrijven van deze column ik nogal flinke spierpijn heb, maar wat was het waard zeg!

Op Facebook kan je meedoen om rittenkaarten te winnen voor jou en een vriend of vriendin. Kan je lekker samen gaan bootcampen! Pak je kans!
Je kan je inschrijven voor de Kick- off op 13 september via de website.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

3 gedachten over “Voor het eerst weer sporten!

 • 3 september 2015 om 15:46
  Permalink

  Ik zie hem net verschijnen dankjewel

 • 1 september 2015 om 14:23
  Permalink

  Beste Angelina, de nieuwe column van Maartje verschijnt deze donderdag! 🙂

 • 1 september 2015 om 14:14
  Permalink

  Hee! Waar zijn de columns van maartje gebleven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *