“Pleasure Beat Teenage Party” met Live-optreden Jeronimo!

© jeronimomusic.net
© jeronimomusic.net

Vanaf 19 september 2015 heeft ook Oosterhout een eigen alcohol-loos feest voor tieners in de leeftijd van 12 tot 16 jaar, wat maandelijks terugkeert onder de naam “Pleasure Beat Teenage Party”. Op onze “Pleasure Beat Teenage Party” zullen tieners een geweldige avond gaan beleven met het beste entertainment, de beste DJ`s en de populairste artiesten!! Uiteraard ZONDER alcohol, drugs én sigaretten.

Een avond vol verrassingen met een live optreden en in de toekomst vette thema`s waaronder flirt, Halloween, Las Vegas, special effecten (waaronder laser- en lichtshow) en een variatie van de lekkerste (commerciële) muziek. Ook geven ze bij iedere party een aantal GIVE AWAYS weg.

Kortom; Pleasure Beat zorgt voor “The Best Beats on our Party!” Tijdens de eerste editie zal er een optreden worden verzorgt door “Jeronimo” Jeronimo is intussen een zeer gewaardeerde live-performer geworden. Bij zijn optredens zingt hij niet alleen zijn single titels ‘I am no superman’, ‘One Kiss’ en ‘I want you baby”, maar ook regelmatig het gevoelige ‘Hart van mijn gevoel’. Door het succes van deze song in zijn live repertoire kon een Nederlandstalige single niet uitblijven. Jeronimo schreef zelf de tekst en de ervaren producers Tom Peters en Hans Aalbers zorgden voor een perfecte opname. De single ‘Denk denk denk’ kwam bij NRGY music uit op 18 april 2014.

De organisatie van de “Pleasure Beat Teenage Party is in handen van Damenson Entertainment, en zal worden gehouden in Partycentrum Minneboo, Rulstraat 9 in Oosterhout. De “Pleasure Beat Teenage Party start om 20:00 uur. De entree is € 10,00 (exclusief servicekosten). Informatie over “Pleasure Beat Teenage Party: Website: www.pleasurebeatteenageparty.nl Facebook: /pages/Pleasure-Beat-Teenage-Party/877600608990326 Twitter: @PBTPtweets

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *