[BINNENSTAD] Hugo uit Oosterhout in top beste koffiezaken Nederland

InstagramCapture_13fcd4b7-20d1-410d-b061-28e4a1c1764d

Misset Horeca heeft een lijst met de 100 beste koffiezaken gepubliceerd. De zaken zijn door een professionele jury beoordeeld, die heeft hierbij onder andere gekeken naar de sfeer, de kwaliteit en de manier waarop de koffie werd geserveerd.

Koffiezaak Hugo, die zich bevindt op de Markt, is terechtgekomen op de zesde plaats. De uitbater heeft goede zaken gedaan, want hij stond vorig jaar op plaats elf. De jury vindt het personeel vriendelijk en kundig, maar is vooral te spreken over de espresso. Die vindt het panel ‘een heerlijke explosie in de mond’.

© Groupon.nl
© Groupon.nl

Verder komen nog twee andere zaken in de top 100 voor. We hebben het dan over De Vrijheid, die goed scoort met haar cappuccino en Landgoed Bergvliet, dat juist goed scoort met de manier waarop het de koffie bereidt. Ze staan respectievelijk op plaats 28 en plaats 36.

Je kunt de hele lijst bekijken op de website van Misset Horeca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *