Oktoberfeest staat voor de deur, maar wat nu!?

Deze week is het Oktoberfeest, twee dagen je vol zuipen met halve liters. Natuurlijk gekleed in gepaste kledij. Maar hoe ben je nu zeker dat je niet straks over je buren aan de lange tafel kotst en juist over komt als een ervaren Oktoberfester?

Allereerst drink veel water, want hoe meer vocht je in je lichaam hebt, hoe meer het alcohol wordt verdund. Verder is het vooral belangrijk dat je stopt op het juiste moment en ga me nou niet vertellen dat je niet weet welk moment dat is.

Een paar Bratwursten helpen wel, maar ladderzat naar huis gaan kan ervoor zorgen dat je Lederhosen of je dirndl (ja zo noem je dat) nogal vies wordt.. Ook is het een goed idee om met je vrienden af te spreken, dat de persoon die dronken wordt de volgende keer een rondje moet geven.

En nog een laatste tip, neem pepermuntjes mee. Die Bratwursten zorgen er nou niet echt voor dat je lekker gaat ruiken uit je mond)

© Oktoberfeest Oosterhout
© Oktoberfeest Oosterhout

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Een gedachte over “Oktoberfeest staat voor de deur, maar wat nu!?

  • 8 oktober 2015 om 18:01
    Permalink

    “Die Bratwursten zorgen er nou niet echt voor dat je lekker gaat ruiken uit je mond”

    Bedorven Bratwurst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *