Wat is zo mooi aan Oosterhout? Doe mee!

Oosterhout is een stad met bijna 55.000 inwoners en bevat dan ook vele mooie plekken. Het is een stad met een eigen karakter en dat maakt ons uniek, maar als we al het mooie zouden opschrijven, hoe lang zal de lijst dan worden? Dus laten we de uitdaging aan gaan en al het mooie in één lijst zetten, ik zal alvast een beginnetje maken. Doe mee en vul de lijst aan met tekst, foto’s, filmpjes noem het maar op!

 1. Uitgaan
  We hebben een mooie straat om in uit te gaan. Natuurlijk heb ik het dan over de Klappeijstraat, de plek voor de jongeren om los te gaan. In vele clubs zijn mooie liefdes ontstaan, levenslange vriendschappen en natuurlijke is het de plek om wat sterke verhalen uit te proberen bij je vrienden.
  Klappeijstraat WK2014 Ned-Cos-1
 2. Eerst eten
  Wosterhout bevat vele goede restaurantjes verspreid in heel de stad. En ja heel Brabant weet dat wij Oosterhouters van eten houden en ook willen genieten van het eten (natuurlijk houden we ook wel eens van een frietje). Maar het wordt nog mooier, steeds meer nieuwe restaurantjes komen erbij (yess!) en dat betekent nog meer genieten!
  Pruvement 2015 010 (Medium)
 3. Een grote familie
  Ons motto is Familiestad. Ja misschien lijkt het soms niet waar, maar eigenlijk klopt het altijd. Iedereen in Oosterhout kent elkaar, we zijn in feite één grote familie van 55.000 inwoners. We hebben de eigenschappen van één stad, maar in ons hart zijn we één dorp.

Hiermee trap ik deze lijst af! Help mee en laat zien hoe mooi ons Wosterhout is! 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

2 gedachten over “Wat is zo mooi aan Oosterhout? Doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *