December in de Schelleboom!

© Vestzaktheater de Schelleboom
© Vestzaktheater de Schelleboom

De feestmaand komt er aan. Daar doen we in De Schelleboom volop aan mee. Een Sint Nicolaastentoonstelling, twee kerstconcerten, twee muzikale kerstverhalen en een oudejaarsconference.

Elke zaterdag en zondag van 13.00u tot 17.00u tot en met 6 dec.

De privécollectie van Nellie Heemskerk laat u allerlei Sint memorabilia zien. Van begin 1800 tot nu. Prachtige boekjes, prenten, kadootjes en nog veel meer. Toegang is gratis

13 december 11.00u en 14.30

De Oosterhoutse Nachtegalen & Brunchtime85 maken u warm voor kerst 2015?

‘Close to Christmas-jubilee’ is een knipoog naar de succesvolle Kerstshow van Brunchtime en het 75-jarig jubileum van de Oosterhoutse Nachtegalen.

19 december 20.15u

Raymon Hofkens, cabaretier en stand-up comedian, neemt met u het jaar door aan de hand van zijn eigen persoonlijke verhaal. Met alle ellende in de wereld besef je beseft dat jouw ellende maar een FLINTER is in jouw leven. In FLINTER zet Raymon zijn persoonlijke leven naast de belangrijkste gebeurtenissen van 2015. Met rake grappen is Raymon vrolijk, uitbundig, bedroefd, kieskeurig, emotioneel, woedend, maar bovenal…Grappig!!

20 december 14.00 & 24 dec 20.15u

Voor de derde keer op rij brengt de Eastwood Christmas Collective een kerstverhaal zoals u het nog niet kent, omlijst met heerlijke muziek en humor. U bent inmiddels vast op de hoogte hoe ZZP’er Jozef met zijn hoogzwangere Maria afreisde om zich te melden voor de volkstelling, maar u gelooft toch zeker niet dat Jozef en Maria geen verdere familie hadden? Jozef was namelijk geen enig kind… “Dit verhaal is een waarheidsgetrouwe overlevering van hoe het bedacht is…”

Kijk voor meer info op www.deschelleboom.nl en reserveer nu uw kaarten. Bellen kan uiteraard ook op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *