Nieuwe wijnwinkel aan de Keiweg: Prestige

Prestige 003
© Roland Rutten Photography

Op zaterdag 21 november opende een nieuwe wijnwinkel met de naam ‘Prestige’ haar deuren – een zaak die goed past tussen de speciaalzaken van de Keiweg. Prestige wordt gekenmerkt door een fris interieur, ontworpen door Peer & Jacobs, met een opvallend lang wijnrek. De zaak kent een zeer divers aanbod.

Prestige 002
Het lange wijnrek

U vindt er onder andere de beste bieren van het land, een grote collectie wijnen waarvan de goedkoopste rond de 5 tot 12 euro liggen, en 25 ginsoorten met bijbehorende accessoires. Ook voor de duurdere wijnen kun je hier terecht; er liggen zelfs wijnen van ongeveer 400 euro. Met de kennis over de wijnen zit het wel goed; Willemina en Hans Meijboom (de eigenaren van Prestige) hebben in de Bourgogne jarenlang wijnkennis op kunnen bouwen.

Je kunt er ook terecht voor gin-, wijn- en bierworkshops, in combinatie met hapjes. Verder heeft de zaak een klimaatkast, waarin de bestelde wijnen gekoeld kunnen worden opgeslagen. De wijnwinkel is een goede aanvulling op de binnenstad; nergens anders in deze regionen vind je een dergelijke wijnwinkel met deze formule.

Prestige 001

Voor meer informatie kunt u terecht op: prestigewijnen.nl

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *