[NIEUWS] De Strot van Oosterhout weer vol talent!

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Afgelopen weekend werden weer de voorrondes gehouden van de Strot van Oosterhout. Ook dit jaar was weer duidelijk te merken hoeveel talent Oosterhout bezit.

Zaterdagavond werd afgetrapt met de voorrondes van de ‘senioren’. Natuurlijk wisten we al een tijdje dat Oosterhout veel talent had door Fabiënne die meedeed met The Voice of Holland, maar er zijn nog genoeg onontdekte talenten in onze stad. Drie van alle deelnemers mochten door naar de finale op zaterdag 14 november.

Op zondagmiddag waren de deelnemers tot 15 jaar aan de beurt.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

De talenten hadden de moeilijkste nummers gekozen, die ze allen goed ter gehore brachten. De jury bestaande uit Tiny Schoones, Hanke de Hoogh en Antoine Trommelen waren dan ook erg onder de indruk. Van deze groep talenten mochten ook weer drie door naar de finale.

Dit alles belooft een groot spektakel te worden op zaterdag 14 november om 20:00 in De Kloek. De finalisten zullen dan worden begeleid door de Talentband.

Wij hebben foto’s gemaakt van de voorronde op zondag. Heb jij of iemand die je kent mee gedaan en wil je de foto’s van dat optreden? Stuur dan een mailtje naar redactie@ookvanwosterhout.nl

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *