[NIEUWS] Sint op bezoek in Arendshof!

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Vandaag heeft Sinterklaas en zijn pieten Arendshof bezocht. De goedheiligman stapte om 13:00 het winkelcentrum in en maakte een rondje in de binnenstad. Hij werd begeleid door de hoofdpiet, de muziekpieten, de pepernoten pieten, de atletiekpieten en ga zo maar door.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Na de stad te hebben verkend kon de Sint lekker gaan zitten op zijn troon op het Hemaplein. De kinderen konden daar met de Sint op de foto en intussen genieten van de optredens. De kinderen waren erg blij, maar of de schoonmakers morgen blij zullen zijn met alle pepernoten die gestrooid zijn is nog even de vraag. Sinterklaas en zijn pieten zullen hen vast belonen en hun schoentjes vullen.

Vijf december is het weer zover en gaan de Sint en de pieten langs vele huizen om pakjes te brengen.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *