[NIEUWS] Strot van Oosterhout: spetterende finale!

Finale Strot van Oosterhout 138 (Medium)
© Roland Rutten Photography – Winnares Ismay Kortlever
Finale Strot van Oosterhout 142 (Medium)
Ismay Kortlever

Vanavond was de finale van de Strot van Oosterhout in Café de Kloek. Het was een spetterende show, waar de zes talenten lieten zien wat ze in huis hadden. Uiteindelijk werden twee winnaars gekozen die onder andere mogen spelen op het Parkfeest in 2016.

Allereerst waren de finalisten van de Onder 15 categorie aan de beurt. De drie finalisten moesten twee nummers zingen: één zonder band en één met de
Talentband. Alle kandidaten lieten zien dat je van jongs af aan al een echte entertainer kan zijn. Het vele publiek genoot en de jury was weer erg onder de indruk. Na alle optredens en het beraad van de jury werd de winnaar bekend. Ismay werd in koor geroepen door de jury en mag zich de Strot van Oosterhout onder 15 noemen.

© Roland Rutten Photography - Colin van Ginneken
© Roland Rutten Photography – Colin van Ginneken

En toen was de 15+ categorie aan de beurt. De drie finalisten deden ook twee nummers en maakte het de jury helemaal niet gemakkelijk. Het niveau was ontzettend hoog en alle drie hadden vele sterke punten. Mirjam ging helemaal op in de muziek, Marjolein is een echte performer en Colin (die pas een jaar zangles heeft) blies iedereen omver met zijn versie van Writing’s on the wall van Sam Smith.

Uiteindelijk na lang beraad mag Colin van Ginneken zich de Strot van Oosterhout 2015 noemen. ‘Het is een mooie en fantastische avond’ zei hij ontroerd. Na de finale werd afgesloten met een gezamenlijk nummer om de aanslagen in Parijs te herdenken en werd er samen lekker gejamd.

 

 

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Heb jij of iemand die je kent meegedaan in de finale en wil je de foto’s van het optreden hebben? Stuur dan een mailtje naar redactie@ookvanwosterhout.nl

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *