[Serie] Het is bijna zover!

De eerste verdieping
© Roland Rutten Photography

Wat is het toch spannend! De boeken staan in de planken en de propmaster heeft de hele bieb versierd. Volgende week is het al zover en gaat de bieb eindelijk open! Wij van Ook van Wosterhout volgen de werkzaamheden in de bieb.

Nu vraag je je misschien af wat een propmaster nou precies is. Zo’n persoon gaat markten en winkels af om bij bepaalde thema’s spullen te zoeken. Een van die spullen is een boot, maar je hebt ook nog andere spullen zoals een bokshandschoen, mega grote schoenen en het hoofd van Kuifje.

Één 'geheim'hoekje
Een ‘geheim’ hoekje
Begane grond
Begane grond
Leescafé
Leescafé
Een boot
Een van de spullen geplaatst door de propmaster.

Volgende week verschijnt het volgende deel van de serie! 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *