[LIFESTYLE] Kerstsfeer maar dan anders!

Kerstballen + kerstboom

Het is weer de tijd van dennenhout en lichtjes overal. De tijd van gezellig met de familie rondom het haardvuur is aangebroken. December! En wat heb ik er lang naar uitgekeken. De eerste kerstliederen zijn weer te horen op de radio en met deze liedjes op de achtergrond ben ik aan het bedenken hoe ik dit jaar mijn huis ga versieren. Wordt het weer een kerstboom in de hoek van de kamer, versiert met de gekste kleuren. Of ga ik dit jaar voor een kerststal die ik vol hang met lampjes? Het zijn tal van manieren om je huis gezellig te maken tijdens deze feestelijke maand, je moet er alleen even op komen!

De houten kerstboom. Wil je dit jaar toch een kerstboom, maar ben je de traditionele boom beu, kies dan eens voor een houten kerstboom. Je kan hem zelf maken, of er een kopen. Hout geeft de warme uitstraling waar december om vraagt.
Kerstverlichting maken met pingpongballetjes. Deze leuke versiering kan je zelf maken. Het enige wat je nodig hebt is kerstverlichting en pingpongballetjes. Maak met een mesje een klein gaatje in het pingpongballetje en schuif er vervolgens een kerstlampje in. Herhaal dit totdat alle lampjes gevuld zijn met pingpongballetjes en klaar!
Natuurlijke kerstversiering van dennenappels. Ook dit is een ‘do it yourself’. Je hebt een paar dennenappels nodig en een leuk versierlint en Viola! Je eigen leuke kerstversiering in een handomdraai.

Deze drie opties zijn makkelijk en leuk om te maken. Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven om je eigen huisje of kamer te versieren voor de kerst.

Let Christmas begin!

Het is weer de tijd van dennenhout en lichtjes overal. De tijd van gezellig met de familie rondom het haardvuur is aangebroken. December! En wat heb ik er lang naar uitgekeken!

Posted by Ook van Wosterhout on zaterdag 19 december 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *