[KERST] Twee concerten op 1 dag in De Schelleboom

logo kopie

Twee Kerstconcerten op 1 dag in De Schelleboom 

De Jubilerende Oosterhoutse Nachtegalen en Brunchtime’85 slaan de handen weer ineen. Dit keer voor een prachtig kerstconcert bij De Schelleboom. Intiem betekent vaak ook niet zo groot. Daarom worden er op één dag twee concerten gegeven. Een daarvan is bijna uitverkocht.

Een eigen kerstconcert van de Nachtegalen was niet gepland in het jubileumjaar omdat enerzijds de kerstperiode 2014 een overvolle concert agenda kende en anderzijds kerst 2015 buiten het jubileumjaar valt. Genoeg reden voor ‘Brunchtime 85’ om de vraag van de oud-leden ter harte te nemen en te onderzoeken of het mogelijk was om op zeer korte termijn een gecombineerd kerstconcert te realiseren. De connectie tussen het koor en Brunchtime en de goede band met ‘De Schelleboom’ maakte het mogelijk om snel te schakelen en knopen door te hakken: onder de naam ‘Close to Christmas-jubilee’ zal een gevarieerd gezamenlijk kerstoptreden gebracht worden.

De voorstelling van 14.30 is bijna uitverkocht. Ten tijde van de plaatsing van dit bericht is het wellicht al uitverkocht. Voor de show van 11.00u zijn nog een aantal kaarten. Wees er snel bij.

Zondag 13 december, ochtendconcert om 11.00u, middagconcert om 14.30.

Entree voor dit spektakel is € 11,50 incl koffie vooraf en een drankje na de voorstelling.

Meer info op www.deschelleboom.nl en reserveer nu uw kaarten. Bellen kan op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *